12 juni 2017 - Super nationaal voltige weekend voor onze vereniging! Heel trots op alle voltigeurs en paarden.

🏆

Groenendaal 2 startte voor het eerst in de klasse L en lieten zien dat die kür in galop geen probleem was! Daarvoor werden zij beloond met de eerste plaats. 
🥇

Groenendaal 4 moest het in de BB stap opnemen tegen 11 andere teams, maar ook deze meiden wisten te overtuigen! Ook een eerste plaats voor hun.
🥇

Groenendaal 1 (ZZ hc) startte deze wedstrijd voor het eerst op Troubadour. Dit werkte super goed! Troubie deed heel erg zijn best en bewees dat hij een geweldig teampaard is. Rianne, heel erg bedankt dat we hem mogen gebruiken!

Ook de solo's hebben goed gepresteerd op zaterdag. Lotte kon de junioren klasse winnen.
🥇
En Joske won in de klasse ZZ.

2 april 2017 - Vandaag genoten van onze eerste wedstrijd van het jaar met de teams! Team 1 Klasse ZZ had geen tegenstander maar hebben wel een hippiade punt gehaald! Team 3 Klasse BB galop is 2e geworden. Team 4 Klasse BB stap 1ste. En team 5 Klasse BB Stap 5e. Iedereen heeft het super goed gedaan!

12 maart 2017 - Vandaag hard getraind met Kerstin Bock, dankjewel Kerstin voor alle nuttige tips!

28 februari 2017 - Vorige week was de laatste training met Nicole, die wij 4 maanden hebben mogen lenen van Renate Van de Berkt. Iedereen heeft Nicole nog even lekker geknuffeld, en nu staat ze weer lekker thuis tussen haar vriendinnetjes. Hartelijk dank, Renate, voor het vertrouwen.